Игра До офталмологу на мрежи. Играјте бесплатно

Бесплатне Онлине Игре

Ко као дете сањао да буде доктор? Вантед скоро све. Због тога развио нову серију медицинских игара за девојчице, која се зове "офталмолог." Захваљујући њој, дете учи структуру ока.

© Бесплатне онлине игре До офталмологу

Онлине Игре:

Онлине Игре:


Означите

До офталмологу да играте онлине


До офталмологу да играте онлине Опис игре До офталмологу на мрежи. Како да играте игру на мрежи Ко као дете сањао да буде доктор? Вантед скоро све. Због тога развио нову серију медицинских игара за девојчице, која се зове "офталмолог." Захваљујући њој, дете учи структуру ока. Која су правила неге. Него можете разболети ако занемарена правила хигијене и сигурности.
Пријем у болницу почиње рано, па тако многи пацијенти. Помагање лекари носе са њом. Након офталмолога - је велика одговорност. Он треба да се пажљиво и пажљиво гледати очи код деце и одраслих. Одједном је болест или озбиљан проблем и мора се третирати. Помагање на пријему у офталмолога, бићете у могућности да помогне пацијентима, прописивање их капи, таблете или наочаре. Само будите веома пажљиви да не оштетите очи, испитујући их.
Игра "офталмолог" Биће занимљиво да девојке свих узраста. И дечаци ће моћи да се опробате у улози офталмолог. Сви алати и дијагнозе копирани од оних који заиста постоје у офталмологији, који уводи елемент стварности у игри и омогућава детету да се осећа као прави доктор. И све је добро прошло, постоје наговештаји у игри, који мора да се придржава.
Оцените ову игру: Играо: 2438
До офталмологу ( Гласање47, Просечна оцена: 4.53/5)
0%

Ове фласх игрице