Игра Реч за претрагу на мрежи. Играјте бесплатно

Бесплатне Онлине Игре

"У малим столом који садрже слова енглеског алфабета, скривени скуп речи. - Ваш задатак је да их пронађе.

© Бесплатне онлине игре Реч за претрагу

Онлине Игре:

Онлине Игре:


Означите

Реч за претрагу да играте онлине


Реч за претрагу да играте онлине Опис игре Реч за претрагу на мрежи. Како да играте игру на мрежи "У малим столом који садрже слова енглеског алфабета, скривени скуп речи. - Ваш задатак је да их пронађе. То је идеја игре «Реч», која је не само добар ће тренирати ваш логичко размишљање, али и помоћи да се брзо савладају основе енглеског.
Пре него што почнете решавању слагалица ово, изаберите категорију речи у потрази којој желите да вежбате. Предмет ове листе су веома разноврсна: од врста животињског света, а завршава са рачунарима. Када покренете игру «Реч», појављује се табела у којој мноштво редова енглеских слова. Многи од њих се налазе на такав начин да они формирају речи, реченице на десној. Потражите ове комбинације слова у различитим правцима: вертикално, хоризонтално или дијагонално. Када се нашао цео категорија, можете да одете на посао на новој теми.
Да бисте решили ове загонетке, игра «Реч», мораћете много напора. Али играчка савршено развија логичке и језичке способности. Осим тога, имате прилику у фасцинантан начин да напуните своје знање пртљаг.
Оцените ову игру: Играо: 442
Реч за претрагу ( Гласање1, Просечна оцена: 5/5)
0%

Ове фласх игрице