Игра Џејн Хотели на мрежи. Играјте бесплатно

Бесплатне Онлине Игре

"Сан из детињства Баби Јане је да постане власник у најбољем хотелу у граду. Сада она има све шансе да испуни дуги сан. И ви ћете бити њен асистент у игри "Јане Хотел".

© Бесплатне онлине игре Џејн Хотели

Онлине Игре:

Онлине Игре:


Означите

Џејн Хотели да играте онлине


Џејн Хотели да играте онлине Опис игре Џејн Хотели на мрежи. Како да играте игру на мрежи "Сан из детињства Баби Јане је да постане власник у најбољем хотелу у граду. Сада она има све шансе да испуни дуги сан. И ви ћете бити њен асистент у игри "Јане Хотел".
Да бисте добили неговане пет звездица морају да раде напорно. Заиста, однос према клијентима и њиховим услугама зависи од престижа хотела. Ви не само да ће задовољити потребе свих посетилаца за њихов удобан боравак у собама, али и да се побољша унутрашњост просторије. Ваш укус и способности зависи да ли чињеницу још удобан хотел Џејн зарадили универзално признање. Са зарадио новац, можете купити нови ентеријер. Али не заборавите да морате да пратите и чистоћа собе. Сваки дан од хотела ће бити све више и више као број повећава клијената.
На почетку игре "Џејн хотелу" добићете савете који ће вам помоћи носи са задатком брже. Ако већина купаца ће бити задовољни са услугама и просторијама у вашем хотелу, њен рејтинг ће се повећати. Зато будите пажљиви за све госте, због својих ставова о награди зависи Џејн.
Оцените ову игру: Играо: 394
Џејн Хотели ( Гласање1, Просечна оцена: 5/5)
0%

Ове фласх игрице