Игра Гума на мрежи. Играјте бесплатно

Бесплатне Онлине Игре

"Још Такве лепе гуме, вероватно нико никада није видео. "Гума" нуди да играју игру која даје бонусе падобран и супер резерву.

© Бесплатне онлине игре Гума

Онлине Игре:

Онлине Игре:


Означите

Гума да играте онлине


Гума да играте онлине Опис игре Гума на мрежи. Како да играте игру на мрежи "Још Такве лепе гуме, вероватно нико никада није видео. "Гума" нуди да играју игру која даје бонусе падобран и супер резерву. Гуме су тако лепа, да су више као одмор колачића, шарена и украшен другачије. Али не, "гума" - озбиљна игра. Овде за сваки меч за редом и још три гуме се додељују поене. Већи гуме ће се поклопити са другима, боље.
"Гума" - игра са преокрет. На први поглед може изгледати да приоритет треба да буде у складу савијање гуме 4 исте боје. Али таква изјава не би била потпуно исправна. Занимљиво је да се саберете редовима. Гуме избројао упарен вертикално или хоризонтално. Када преостале гуме крећу на терену због чињенице да је иста утакмица и нестати, можда ћете имати профитабилан ситуацију. 3 гуме могу се, на пример, али вертикално. Онда постизање врхунског аутобус ће попунити упражњено место. И може се десити да ће игра бити више аутобус 3 или 4-км-км за постојеће редове. Тада Стреак ће радити неколико комбинације победничке. Плејер је профитабилна.
Оцените ову игру: Играо: 53578
Гума ( Гласање414, Просечна оцена: 4.9/5)
0%

Ове фласх игрице